Najčešća pitanja

Kako se vrši dostava?

Svezaporodicu.com dostavu vrši kurirskim službama. Izbor službe zavisi od tipa, gabarita i mase proizvoda, kao i lokacije, ali cena dostave za sve porudžbine je identična.

Da li je poštarina uključena u cenu?

Za sve porudžbine čiji ukupni iznos računa prelazi 5.000,00 rsd poštarina je besplatna.
Za porudžbine čiji je ukupan iznos ispod 5.000,00 rsd poštarina se plaća prema skali, u zavisnosti od mase pošiljke. Cene u katalogu prikazane su bez troška dostave, dok je na stranici naplate prikazan ukupan trošak porudžbine, sa dostavom.

Greškom sam naručio proizvod. Da li mogu da otkažem porudžbinu?

U slučaju greške, potrebno je da u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine odgovorite na primljeni mail sa potvrdom porudžbine i napišete da je u pitanju greška.
Ukoliko to ne uradite u tom roku, moguće je izvršiti povraćaj robe, odnosno odustati od kupovine, što je regulisano na način opisan u sekciji prava potrošača.
Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite na telefonom ili mejlom, takođe uz opis neusaglašenosti.

Postupak reklamacije

U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju telefonskim ili elektronskim putem (e-mail) tako što ćemo potvrditi prijem reklamacije, odnosno saopštiti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana a za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste. Izuzetak su nameštaj i tehnička roba za koju je rok za rešavanje reklamacije 45 dana. Trošak trasnsporta proizvoda u servis i nazad kupcu snosi A.W.S. Impex.
U slučaju povrata robe kupcu koji je prethodno robu platio pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi A.W.S. Impex d.o.o., već nego kupac.

Napomena:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, prilkom svake kupovine potvrđujete i da ste saglasni ste sa uslovima reklamacije.

Koje načine plaćanja omogućava Svezaporodicu.com?

Online-prodavnica Svezaporodicu.com omogućava plaćanja pouzećem, naogom za plaćanje i platnim karticama.
Plaćanje pouzećem podrazumeva da naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja paketa od kurira iz kurirske službe.
Ukoliko izaberete plaćanje nalogom za plaćanje, na stranici nalate dobićete informacije vezane za uplatu: broj računa primaoca i poziv na broj.
Ukoliko izaberete plaćanje karticom, to možete realizovati platnim karticama (VISA, Maestro, MasterCard ili Dina) koje podržavaju plaćanje preko interneta. Da li Vaša kartica podržava plaćanje preko interneta, zavisi od banke koja Vam je izdala karticu. Prilikom plaćanja karticom bićete preusmereni na sajt procesora plaćanja, kako bi osigurala sigurnost transakcije.

Only registered users can write questions. Please Sign in or Create an account